Renovatie

Bakkenes Totaal Dak is gespecialiseerd in het renoveren van bedrijfshallen. Om onvoorziene problemen te voorkomen is het belangrijk om een dak systeem tijdig te laten renoveren. Heeft u het idee dat het dak systeem aan renovatie toe is? Vraag dan vrijblijvend een inspectie aan om de kwaliteit van het dak systeem te controleren. Tijdens deze inspectie wordt het gehele dak systeem grondig geïnspecteerd. Vervolgens zal er op basis van deze inspectie een rapport worden geschreven die de staat van het dak systeem weergeeft.

Renovatie advies

Aan de hand van het inspectierapport wordt er een plan van aanpak opgesteld. In dit advies zal er gekeken worden naar verschillende daksystemen die aansluit op de behoeften van de opdrachtgever en de functie die het dak moet vervullen.

Wilt u meer weten over de renovatie van daksystemen op bedrijfshallen? Neem dan contact op met Bakkenes Totaal dak

Nieuwbouw

Bakkenes Totaal Dak is gespecialiseerd in daksystemen voor bedrijfshallen. Zo hebben wij verschillende duurzame dak systemen. Door ons brede aanbod hebben wij voor elke situatie het juiste dak systeem. Van brandwerende daksystemen, luchtzuiverende of een dak systeem dat het rendement van uw zonnepanelen verhoogt. Bakkenes Totaal Dak kan u hiervan voorzien.

Heeft u interesse of vragen over daksystemen voor uw nieuwe bedrijfshal? Neem dan contact op of kom langs bij ons op locatie.