Onze organisatie

Bakkenes Totaal Dak is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf dat sinds 1959 is gestart binnen de dakdekkersbranche en zich sinds 1979 specialiseert in duurzame daksystemen. Deze duurzame daksystemen hebben zich bewezen op een lange levensduur en hoge kwaliteit. Met de vakbekwame dakdekkers, de focus op kwaliteit en service creëren wij duurzame daksystemen en oplossingen voor onze opdrachtgevers. Uw dak is onze passie!

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn heel divers. Zo werken wij al sinds 1979 voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven, scholen, gemeentes en Vve’s.
Buiten de zakelijke opdrachtgevers hebben wij ook vele particuliere opdrachtgevers waarin wij onze expertise gebruiken om duurzame daken en oplossingen te creëren.

Onze kernwaarden

Transparantie, kwaliteit, ambitie, service, korte lijnen en duurzaam zijn begrippen die binnen Bakkenes Totaal Dak centraal staan. Deze kernbegrippen brengen ons de kwaliteit en service die wij willen leveren. Omdat de lat zo hoog wordt gelegd binnen Bakkenes Dak, werken wij met deskundige fabrikanten die dicht bij ons bedrijf liggen. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit en duurzaamheid van de producten die wij
verwerken. Door deze producten en de hoge deskundigheid van onze uitvoerders zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren die de opdrachtgever van ons gewend is. Deze duurzame daksystemen leveren wij met kwaliteit als hoofdfocus.

Bakkenes Totaal Dak bv sinds 1959